top of page

Micke och Micke

IMG_8219.HEIC
thumbnail_8E9DA993-DF5D-4222-B853-36BB87F93F9F.jpg

Hur gick det här till då?

Mikael Ström. 

Har tidigare drivit en större verksamhet med många många hundra lunch per dag bredvid fester & catering.
Med bakgrund i skivbolagsbranschen och med ett brinnande intresse för matkonsten. Åren innan
nuvarande restauranger såg dagens ljus arbetade Mikael som försäljningschef men saknade tiden i köket, kontakten med kunder och puttrande grytor. Har en fäbless för kött i alla dess former. 
Mikael är noga, och vill inte att något han inte kan stå för lämnar köket.

 

Michael Ahlström
Tidigare projektledare på reklambyråer och ett flertal bolag bakom sig, bland annat större restaurangverksamheter i centrala Stockholm. Skådespeleriet ligger Michael varmt om hjärtat och det är troligt att han dyker upp i ngn film där hemma i tv-soffan när ni minst anar det. Michael startade och byggde extremsportanläggningen Extremfabriken i Stockholm innan nuvarande restaurangverksamheter.

När du vill nå oss:

Adress:

Spoon: Saltsjöbadens Golfklubb
Bryggan: Saltsjöbadens kallbadhus
Saltsjöbadens kallbadhus

Kontakt:

Öppettider (ej fest)

Spoon: 08:00 - 19:00 (säsongsöppet)
Bryggan: 09:00 - 18:00 (sommartid)
Saltsjöbadens kallbadhus: 08:30 - 18:00 (sommartid) 

Följ oss:

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page